Jouw bezoek aan Het Perron

Cultuurseizoen 2020 – 2021 in Het Perron, wordt een seizoen als geen ander. Kleiner, out of the box, in de bubbel en met veel kansen voor iedereen. Ook jouw bezoek aan Het Perron zal wat anders verlopen. 

Tickets bestellen

Het totaal aantal tickets die we kunnen verkopen per voorstelling is voorlopig beperkt tot 100. 

We vragen om de tickets per bubbel te bestellen. Dit wil zeggen dat we ervan uitgaan dat - als de tickets samen besteld worden - tickethouders tot éénzelfde bubbel behoren. Deze personen zitten naast elkaar en tussen iedere bubbel worden 2 plaatsen geblokkeerd. Dit gebeurt automatisch bij voorstellingen met genummerde stoelen of door plaatsaanduiders bij een voorstelling met ongenummerde stoelen. 
Om de zaal zo maximaal mogelijk te kunnen gebruiken, is zelf een plaats kiezen onmogelijk.

Bestel je tickets online, zo vermijden we wachtrijen. Lukt dit niet, dan kan je de tickets nog steeds telefonisch of aan de balie reserveren. Cash betalen kan, maar we vragen om te betalen met kaart.

Jouw bezoek aan Het Perron

Om de publieksstroom maximaal te spreiden, gaan de deuren van de theaterzaal reeds een half uur voor de start van de voorstelling open. Bij aankomst vragen we om niet te  wachten in de inkomhal maar onmiddellijk de zaal binnen te gaan. 

Bij genummerde plaatsen staat op het ticket vermeld via welke ingang je de zaal binnengaat.

Bij ongenummerde plaatsen zal de ingang ter plaatse aangeduid staan. 

Onze medewerkers helpen je met de glimlach (verstopt achter hun mondmasker) graag op weg. 

We zijn nog op zoek naar een oplossing om na de voorstelling ons cultuurcafé te openen. Voorlopig is er dus geen mogelijkheid om iets te drinken in Het Perron.  

Hygiëne en maatregelen

Tussen iedere voorstelling worden de zalen, het sanitair en alle publieke delen gereinigd. 

We vragen om tijdens je bezoek de algemene maatregelen correct op te volgen:

- Draag tijdens je bezoek aan Het Perron altijd je mondmasker (dus ook tijdens de voorstellingen).
- Ontsmet je handen bij het binnenkomen aan de voorziene zuilen. Was je handen na toiletbezoek.
- Hou afstand.
- Ben je ziek? Blijf dan zeker thuis! 

Alle geldende maatregelen zijn duidelijk aangeduid in Het Perron. Respecteer ze en geniet zo samen met ons opnieuw van cultuur! 

Een bezoek voor mensen met een handicap

Bij iedere voorstelling voorzien we enkele tickets voor mensen met een rolstoel. Die blijven op de D-rij in de theaterzaal. Deze tickets reserveren kan enkel telefonisch of aan de balie.

Sinds kort zijn er aan de achterzijde van Het Perron twee parkeerplaatsen gereserveerd voor de houders van 'een parkeerkaart voor mensen met een handicap'. Bezoekers die gebruik maken van deze parkeerplaatsen kunnen het gebouw betreden via de ingang met parlofoon achteraan. Deze ingang is ENKEL voor hen bedoeld.