Grootouders en kleinkinderen gezocht voor 'De Sprookjessprokkelaar'

di 04 dec 2018

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan nu aan en maak kans om mee te spelen in de Efteling sprookjesmusical De Sprookjessprokkelaar in cultuurcentrum Het Perron in Ieper. Aanmelden kan tot dinsdag 11 december 2018 om 18.00 uur!

Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Waar zijn we naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes met opa of oma, die het leuk vinden om samen te acteren, dansen en zingen en die graag eens willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar oud met een minimale kledingmaat 116 en een maximale kledingmaat 140. Op de voorstellingsdag, zondag 24 februari 2019, spelen er 10 kinderen met hun opa of oma mee.

Voorstellingsdag

We selecteren, samen met de Efteling, 10 kinderen met een grootouder die op zondag 24 februari 2019 in beide voorstellingen van De Sprookjessprokkelaar meespelen. Deze voorstellingen starten om 13.30u en om 16.00u. Jullie spelen dus beide voorstellingen mee. In de ochtend krijgen jullie een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden tot dinsdag 11 december 2018 om 18.00u.

Hebben jullie zin in deze unieke ervaring? Meld je dan nu aan bij ons en dit voor dinsdag 11 december 2018 om 18.00u! Daarna worden er geen aanmeldingen meer genoteerd. Aanmelden kan, door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar isabelle.verstraete [at] ieper.be

Opgelet!

We houden de volgorde van de ontvangen inschrijvingen aan om de meespelende kinderen te bepalen. Wie dus snelst inschrijft, maakt het meest kans om deel te nemen. Daarnaast is de kledijmaat van zowel het kind als de grootouder van groot belang. Gelieve dit steeds correct in te vullen! Er zijn per kledijmaat slechts enkele plaatsen beschikbaar. De beschikbare plaatsjes per kledijmaat zijn dus bepalend voor het al dan niet kunnen deelnemen.

De selectie gebeurt door Efteling Producties zelf. Zij contacteren zo spoedig mogelijk de geselecteerde kinderen en grootouders.

Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

Ieder geselecteerd koppel (grootouder en kind) krijgt 2 gratis tickets voor één van de voorstellingen van De Sprookjessprokkelaar in cultuurcentrum Het Perron Ieper. Gelieve op het inschrijvingsformulier aan te duiden of je deze tickets wenst voor de voorstelling van 13.30u of 16.00u. Wens je nog extra tickets voor de voorstelling? Deze kan je hier bestellen.