seizoen 20|21 - update

wo 27 mei 2020

Beste publiek

Wat is het stil in Het Perron, zo zonder jullie…

We hadden je graag uitgenodigd op onze seizoensvoorstelling 2020-2021. We hadden je graag kleine tips gegeven over niet te missen voorstellingen in het volgende seizoen. We zouden nu verwachtingsvol uitkijken naar de levering van onze nieuwe brochure, de geur opsnuiven van een vers van de pers gerold boekje.

We keken uit naar jouw reactie op onze vernieuwde lay-out. Helaas er is nog teveel onzekerheid.

Daarom dit berichtje:
Om te zeggen dat we je missen. Dat we hard aan het werk zijn. En dat het komende seizoen van Het Perron schoon zal zijn. Want daar zijn we wél zeker van.

Die schoonheid van een nieuw seizoen komt er (nog) niet in de vorm van een gedrukte brochure. Maar ontdekken kan je ze wel al vanaf maandag 8 juni 2020 om 10.00 uur. Dan staat het volledige programma zoals wij het voor jou gedroomd hebben helemaal online op www.hetperron.be.

Snuister maar rond, kies je favoriete voorstellingen en zet ze in je online verlanglijstje. Tickets verkopen we nog niet, lidkaarten wel. Koop je die lidkaart nu al, dan heb je een voetje voor bij de start van de ticketverkoop en kan je onmiddellijk gebruik maken van onze straffe ledenprijzen.

Tot gauw
Het team van cultuurcentrum Het Perron