Ontdek alles over het nieuwe seizoen 2023 - 2024

ma 22 mei 2023

Eind mei. In Het Perron gaat deze periode samen met wat spanning en nervositeit, want het nieuwe cultuurseizoen komt eraan. 

Op donderdag 8 juni halen we de nodige toeters en bellen boven om je veel meer te vertellen over het - zoals steeds - zorgvuldig samengestelde programma voor het seizoen 2023 - 2024. Tijdens onze seizoenswissel maak je kennis met (een deel) van het aanbod dat te zien zal zijn bij ons, geven onze programmatoren enkele tips en teasen we met beeldmateriaal en live performances. Zoals steeds doen we dat samen met de collega's van Cultuur Poperinge. 
Na de uiteenzetting heffen we het glas op het nieuwe cultuurseizoen dat van start gaat in september. 

Wil jij erbij zijn op 8 juni? Reserveer dan je gratis plaatsen via de knop hieronder. 

Bestel nu al je lidkaart voor het nieuwe seizoen!

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe lidkaart. Wil je tijdens cultuurseizoen 2023 - 2024 genieten van het voordelige ledentarief, dan kan je nu al (voorlopig enkel digitaal) je lidkaart bestellen. Zo kan je vanaf de start van de ticketverkoop onmiddellijk genieten van het kortingstarief. De lidkaart kost € 5.

Alle info over de lidkaart (en alle voordelen, zoals de extra korting die je krijgt na 5 voorstellingen) is te vinden via de knop hieronder. Via die knop bestel je ook per direct je lidkaart. 

Start ticketverkoop

De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 12 juni om 10.00 uur. Dit zowel online als aan de balie van Het Perron.