Update voorstellingen (april,mei,juni) + alle info over de actie #ticketvoorcultuur

di 05 mei 2020

Het Perron annuleert alle voorstellingen tot eind juni.

Voor enkele voorstellingen zijn we nog op zoek naar een nieuwe datum in het volgende seizoen. Van zodra er een nieuwe datum gekend is, wordt persoonlijk contact genomen met de tickethouders. Voor andere voorstellingen werd geen oplossing gevonden. Tickethouders van die afgelaste voorstellingen krijgen van ons een mail met daarin de keuze tot terugbetaling of tot ‘schenken’ van het ticket onder de noemer #ticketvoorcultuur.
 

1. Wat is #ticketvoorcultuur

Net zoals veel andere sectoren werd ook de cultuursector hard getroffen door de uitbraak van het COVID – 19 virus. Over heel Vlaanderen werden voorstellingen in cultuurhuizen afgelast, zo ook in Het Perron. Voor onze partners in cultuur, de artiesten, makers en spreiders,  betekent dit een zo goed als volledig wegvallen van een inkomen. De situatie is het schrijnendst bij freelancers die in veel gevallen geen vangnet hebben.
#ticketvoorcultuur werd opgezet vanuit de Vlaamse cultuurcentra en roept tickethouders op geen terugbetaling van hun tickets te vragen en het te schenken aan de artiesten, makers en spreiders van voorstellingen.

Concreet: wanneer je als tickethouder kiest voor de optie ‘#ticketvoorcultuur’ in plaats van terugbetaling, dan verdelen wij als cultuurcentrum het ‘geschonken’ bedrag aan de betrokkenen.

2. Afgelaste voorstellingen (Géén nieuwe datum gevonden)
 

24.04 | De Kolonie MT – De Woordenaar
03.05 | Sprookjes enzo – CLICK
08.05 | Het Nieuwstedelijk – Hitler is dood
 

3. Verplaatste voorstellingen

Voor enkele voorstellingen in mei en juni vonden wij een oplossing in het volgend seizoen. Aangekochte tickets voor deze voorstellingen blijven geldig.

25.04 | Double Bill: Sirom & Merope ==> 23.04.2021 @ Muziekcentrum Dranouter (NIEUWE LOCATIE)
21.05 | Lieve Blancquaert ==> 23/01/2021 @ Het Perron
18.06 | Raymond van het Groenewoud ==> 19.02.2021 
20.06 | Stef Kamil Carlens ==> 03.04.2021 (NIEUWE LOCATIE: Het Perron)
 

Mensen die tickets kochten voor BELPOP BONANZA WESTHOEK op 22.05 & 23.05 krijgen hun tickets terugbetaald.

Het BELPOP BONANZA WESTHOEK project zal wel verplaatst worden naar seizoen 2021 – 2022. Later daarover dus veel meer.