Eriksson Delcroix

& SUN*SUN*SUN* Orkestra

Bjorn Eriksson (bekend als gitarist Zita Swoon, frontman van Maxon Blewitt en de man achter The Broken Circle Breakdown-soundtrack & -band) en Nathalie Delcroix (o.a. Laïs) vormen naast een echtpaar ook het country- en bluegrassduo Eriksson Delcroix.

De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, wordt de samenwerking tussen beide groepen in 2018 verdergezet.

Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire, kortom een optreden, dat als bloedstollend en onvergetelijk zal ervaren worden en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.