Jeron Dewulf - Soe Nsuki

Lachen op woensdag

Jeron Dewulf

Jeron Dewulf zullen er velen kennen van zijn rol van psychiater Marc Dewaele in de televisieserie Familie. Hij speelde ook rollen in Veel geluk, professor!, W817 (Johan), Wittekerke, M!LF en Mega Mindy.

Het bekendst is hij wellicht van zijn tv-werk als één vierde van de Foute Vrienden in de gelijknamige reeks voor 2BE. Hij was te zien als rechter in Advocaat van de Duivel en verschijnt binnenkort in het nieuwe programma Absurdistan op Q2 naast comedykompanen Bert Gabriëls en Thomas Smith.
 


Soe Nsuki

Soe Nsuki is een jonge griet die graag met vanalles bezig is. Ze heeft als danser meegedaan aan battles in binnen- en buitenland. In 2011 haalde ze de titel binnen van beste b-girl van de Benelux. Datzelfde jaar mocht ze met haar danspartner naar de wereldkampioenschappen Battle of the Year in Montpellier.

Nu danst ze nog steeds, en geeft ze ook breakdance aan meisjes in Soe‘s Bgirl Studio. Als ze niet aan het breakdancen is, draait ze platen op feestjes en sinds 4 jaar staat ze ook graag op een podium om aan comedy te doen.

Je kon haar grapjes zien maken als voorprogramma van Thomas Smith en Philippe Geubels. Dit jaar struint ze de kleine zaaltjes af met BFF Jens Dendoncker in de tweekoppige line-up Jong Bloed. Als je naar Soe komt kijken, moet je dus ofwel klappen, lachen of dansen! Misschien wel alles tegelijk!
 


Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvals­basis en staat op de planken als comedian, presen­tator en improvi­sator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvul­lende voorstel­ling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens schrijft hij achter de schermen mee aan oa. ’De Kazakken­draaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, … Speciaal voor Lachen op Woensdag in Ieper is hij maande­lijks jullie vaste gastheer, presen­tator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.