Raf Coppens - Iwein Segers

Lachen op woensdag

Raf Coppens

Raf Coppens is terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik, eerder rechttoe, rechtaan. Het leven zoals het is, recht in uw gezicht gegooid. Opgejaagd door de moderne tijd. Om de tien seconden een pointe. Geen andere komiek doet beter.

Uitverkochte theaters, eindejaarsshows op VTM, 15 volavondtournees, >2000 optredens, enigste Belg ooit in The Comedy?Store, 150 imitaties, sneltreincabaretier, ...

Verdient dat een feestje of niet?


Iwein Segers

Het venijn zit ’em in de staart. Net wanneer niemand het nog verwacht is Iweintje Segers daar terug met zijn derde Comedy voorstelling. Zijn eerste voorstelling ‘25 jaar Iwein Segers‘ liet een unieke stem horen in het steeds groeiende comedy circuit.

Iwein dook op in MLF! en Expeditie Robinson VIPS en in 2011 was er ’de comeback van Iwein Segers‘ zijn tweede avondvullende voorstelling. Iwein was naar eigen zeggen de gecontesteerde stem van het tv-format ’Komen Eten‘. Dit televisieseizoen is hij te zien in Kafka en Spitsbroeders II. Maar ook in de kleine en minder kleine zalen die Vlaanderen rijk is.


Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvals­basis en staat op de planken als comedian, presen­tator en improvi­sator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvul­lende voorstel­ling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens schrijft hij achter de schermen mee aan oa. ’De Kazakken­draaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, … Speciaal voor Lachen op Woensdag in Ieper is hij maande­lijks jullie vaste gastheer, presen­tator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.