Zeg dat nog een keer (try-out)

Begijn Le Bleu

Door quarantainemaatregelen werd deze try-out geannuleerd. Tickethouders kregen van ons bericht via mail op maandag 26.10. Meer nieuws volgt. 

De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

In Ieper doet hij een try-out voor zijn nieuwe 'Best-of'-voorstelling 'Zeg dat nog een keer'. Het belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. 

Over Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu (°1971) heeft al aardig wat comedy-kilometers op de teller staan. Zo was hij op het podium te zien met de voorstelling 'Speciaal voor U!' en 'Ontploft!', een vertelling over de Eerste Wereldoorlog. 

Het grote publiek kent hem vooral als één van de 'Foute Vrienden', een comedyprogramma waarin vier vrienden elkaar de loef afsteken. Daar kreeg Begijn van zijn kompanen (Thomas Smith, Jeron Dewulf en Christophe Stienlet) o.a. de opdracht om een solo te dansen in 'So You Think You Can Dance', tot hilariteit van tv-kijkend Vlaanderen. 

Sinds een drietal jaar heeft Begijn ook een podcast over vogels met de welluidende naam 'Fwiet! Fwiet!. 

Één constante in Begijn zijn werk: energie, spontaniteit, mimiek en top imitaties!

Opwarmer van dienst: Jan-Bart De Muelenaere

Met Jan-Bart De Muelenaere vonden we dicht bij huis de ideale opwarmer voor Begijn Le Blue. Als vaste comedy-waarde maakt hij maar al te graag de lach- en buikspieren los.