De Warmste Lach 2.0

Acht plaatselijke Ieperse goede doelen bundelen opnieuw hun krachten. De Warmste Lach 2.0 wordt nóg beter dan vorig jaar! Nóg meer komedie, nóg meer gelach, nóg meer ontspanning! En hopelijk zamelen we zo nóg meer centjes in voor De Warmste Week!

Vorig jaar was de warmste lach goed voor een gezamenlijk bedrag van 7.800 euro. Uiteraard leggen we dit jaar de lat nog hoger.

Het wordt een exclusieve avond vol verrassingen met passages van o.a. Koen Dewulf, Kjen Descheemaecker, Piv Huvluv en Bloedend Hart

t.v.v.: Moeders voor Vrede, Psycho­so­ciaal centrum Hedera, WVA, Vondels, Autisme Westhoek, Be You, Turnkring Vlamer­tinge en ’t één & ’t ander

Tarieven

Basistarief:  18 euro

Uitpas: 3,5 euro

Viptarief: 28 euro (hapje & drankje vanaf 19.30, viptafel tijdens pauze) - verkocht als steunkaart

Koen Dewulf

Koen Dewulf is een man van vlees en bloed,

een Vlaming met het hart op de tong,

een grappenmaker die het leven serieus neemt.

Karel Michiels (De Standaard)

Kjen Descheemaecker

Kjen Descheemaecker treedt al 14 jaar op als Devoo Beatbox. Als beatboxer nam hij deel aan verschillende beatboxwedstrijden waar hij telkens hoog scoorde. In 2016 werd hij de beste Vlaamse Beatboxer!

Sinds 2014 treed hij ook op als stand-up comedian. Door zijn unieke mengelmoes van comedy en beatbox viel hij al snel op in het wereldje. Zijn werk werd in 2016 bekroond met een plaats op de halve finale van de Radio 2 Humorklas en in 2018 werd hij opgemerkt door de jury van de Humo's Comedy Cup en kreeg hij een eervolle vermelding na de kwartfinales. Met ervaring in Vlaanderen en Nederland is Kjen de perfecte comedian voor een geslaagde avond!

Bloedend Hart

Lang leve Bloedend Hart, de groep met wortels in Heuvelland bracht ooit een eerste optreden op de top van de Rode Berg. De twee zangers brachten Nederlandstalige covers, begeleid door een pianist. Ondertussen zijn we 33 jaar later en het hart bloedt nog af en toe. Frank en Joost speelden in kleine en grote zalen, in Nederland en Vlaanderen, op festivals en voor plaatselijke landelijke gilden. De groep heeft ondertussen een oeuvre van vele eigen ontroerende liedjes, wie kent ‘de eerstecommunikant’, ‘Linda’ of ‘overspel’ niet?

Vorig jaar nog bracht Bloedend Hart een winter-CD uit. Hier en daar duiken ze nog wel eens op, soms met pianist, een andere keer met een orkest, altijd met schitterende muzikanten. Ook nu weer putten ze uit hun rijke repertoire, laat je verleiden door de warme stemmen van dit grijzende gezelschap.

Ygor uit Poperinge

Ygor is een man van middelbare leeftijd. Hij woont en werkt in de zuid West-Vlaamse provinciestad Poperinge. Ondanks zijn variabele gestalte (Ygors lichaamslengte varieert tussen de schofthoogte van een pony en die van een gnoe), heeft hij een bijzonder groot hart voor alles wat leeft. Van inheemse aardperen, over exotische halfapen, tot ver voorbij de wildste carnivoren van de toendra: alles en iedereen krijgt een plekje in het hart van Ygor (de man met variabele leeftijd). Naast z'n warme inborst heeft hij ook een eigen wil, en een neus voor… ja, voor allerhande geuren.
 

Piv Huvluv

Voor deze tweede editie van ‘De Warmste Lach’ is Piv Huvluv onze/uw ‘ Master of Ceremonie’. Als rode draad tussen de andere gasten verliest hij deze draad met graagte om u mee te nemen in zijn eigen universum van single-tjes en idolen.  Het grote en brede publiek kent Piv als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’.

Partners