Fototentoonstelling De Gevleugelde Stad

editie 2019

Een festival als De Gevleugelde Stad is ideaal om een breed publiek van straattheater te laten genieten. We brengen theater in de breedste zin van het woord bijzonder dicht bij de mensen. Het festival is een spel van kleur en licht dat zich afspeelt in het schitterend decor van onze prachtige stad en is een geweldig onderwerp voor creatieve fotografen. De versmelting van de act met een reactie van het publiek in de achtergrond geeft een foto vaak een extra touch. De schitterende beelden zijn de basis van deze fototentoonstelling.  

Tijdens de Gevleugelde Stad 2019 werd er opnieuw massaal gefotografeerd. Uit alle inzendingen werden 47 foto's geselecteerd voor de tentoonstelling. Omdat de tentoonstelling in 2020 niet kon doorgaan en er ook geen 2020-editie was van de Gevleugelde Stad, hernemen we dit voorjaar met een openluchtexpo rond de foto's van 2019.

Praktisch:
De fototentoonstelling is gratis te bezoeken op het evenementenplein voor Het Perron (openlucht). We vragen om - bij het bezoek - de geldende maatregelen te respecteren en de afstand tot andere bezoekers te bewaren.