De knikkers van Qadir

HETGEVOLG

Vijf jaar geleden was Qadir Nadery drie maanden onderweg met zijn kinderen, die toen nog maar twee en vier jaar oud waren. Over de bergen en over de zee. Nu vertelt hij zijn verhaal in HETGEVOLG.

Een meeslepende en hartverscheurende voorstelling, een verhaal over een exodus die het slechtste in de mens laat zien, maar tegelijk ook de onmetelijke kracht toont van de menselijke waardigheid. Een verhaal dat door iedereen moet gehoord en gezien worden. 

Theatervoorstelling ten voordele van Moeders voor Vrede

In 2002 ging Moeders voor Vrede aan de slag in Afghanistan, een land dat werd verscheurd door oorlog en waar vrouwenrechten bijna onbestaande zijn. Tot op de dag van vandaag runnen we er projecten in verschillende regio’s. We hebben er alfabetiseringscursussen, Engelse lessen, landbouwprojecten, productieateliers en medische projecten.

Meer info op www.mothersforpeace.be

Voorstelling geproduceerd door HETGEVOLG in samenwerking met Uitgeverij Lannoo en de auteurs Leo Bormans en Qadir Nadery. De theatertekst is gebaseerd op het boek De knikkers van Qadir. Het waargebeurde verhaal van een vader op de vlucht (ISBN 978 94 014 69661) © 2020.