Jukebox 2020

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens

20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen op het podium met hun gloednieuwe programma ‘Jukebox 2000’, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue: van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki …

Ondertussen is het 8 jaar geleden dat ze voor het laatst door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon”. Daarom zullen Nele, Lucas en Tine opnieuw hun keeltjes schrapen en zingen ze heel graag nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor U!

100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via de Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf, kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig live orkest.

Het muziekprogramma Jukebox 2000 waarbij het publiek kiest uit 100 Nederlandstalige liedjes, is als bladeren in het familiealbum terwijl je lief 2 uur over je rug streelt.
De Standaard

Credits

met: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens
en 10-koppig orkest:

piano, keyboards, orkestleider: Jan Van Looy
drums, slagwerk: Marc Bonne
gitaar: Chris Peeters
basgitaar: Bert Embrechts
saxofoon: Wietse Meys
trombone: Tom Verschoore
trompet: Jo Hermans
viool: Yumika Lecluyze
viool: Joanna Vlaeminck
altviool: Helena Raeymakers