Han Solo

Jubilee

Hoera! Han solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia. En hem kennende zal dat niet onopgemerkt voorbijgaan. 
 

Géén stapje terug, maar een tandje bij. Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke ’Best of‘-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie. Want na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los-én vasthangt, vindt Han solo het hoog tijd om kritisch terug te kijken op zijn aanwezigheid in het comedylandschap. 

Dus leg maar alvast een Rennie klaar, want deze JUBILÉÉ wordt happen, slikken én verteren tegen sneltreinvaart. 100 minuten lang.

Wie Han 'Solo' Coucke nog niet aan het werk zag op een podium, kent hem ondertussen zeker als Lorenzo van de kringloopwinkel in Bevergem. Zaterdag was de man te gast in het NTG voor de avant-première van zijn vierde comedyshow 'Kloenke!'. En het moet gezegd, in Kloenke! zien we een heel grote Han Solo. Van opkomst tot doek neemt hij je mee in een wervelwind van bijtende humor en satire, in een mooi, sober decor van theaterspots.

Het Nieuwsblad

Nog geen 24 uur na de vreselijke aanslagen in Parijs… Ik ga kijken naar de zelfverklaarde eerste extreem-rechtse comedian van Vlaanderen (enige ironie is niet verboden in comedy). Die in avant-première gaat met "Kloenke", zijn vierde show in acht jaar tijd waarin hij (nog) eens gaat zeggen waarop het staat.

De Redactie