Ongehoord!

Studio Guga

We kennen Radio Guga, de band rond Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam ‘Studio Guga’ aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat!

Met die plaat onder de arm, zakken ze op 30 november 2019 af naar Ieper om het publiek van Het Perron omver te blazen! 

Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.
Het Nieuwsblad

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stemimitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘Ongehoord!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.

Er zullen uiteraard ook radio singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”

Credits

zang: Guga Baul
drums: Joost Van den Broeck
bas: Bert Embrechts
gitaar: Filip Bollaert
toetsen: Jacques Motmans