Wedstrijd 'Woordzoeker' Iedereen Ieper

Ga in de woordzoeker (Iedereen Ieper magazine zomer 2022) op zoek naar de geprogrammeerde artiesten voor cultuurseizoen 2022-2023. Bezorg ons de correcte oplossing - waarin alle artiesten aangeduid zijn - en maak kans op een cultuurbon t.w.v. 25 euro. 

Hoe deelnemen?
> Ga aan de slag met de woordzoeker in het Iedereen Ieper magazine (juli - augustus 2022) 
> Alle artiesten gevonden? Vul je gegevens in op de voorziene strook en knip de oplossing (en de gegevensstrook) uit.
> Gooi de correct ingevulde oplossing (met gegevens) in de brievenbus van Het Perron, dit vóór 10.08.2022. De brievenbus is te vinden op het adres Fochlaan 1, 8900 Ieper. 
> Uit alle correcte inzendingen trekt een onschuldige hand drie winnaars die elk 1 bon ontvangen t.w.v. 25 euro, inzetbaar in Cultuurcentrum Het Perron. 

Reglement
1. Deze wedstrijd is een organisatie van Cultuurcentrum Het Perron (Fochlaan 1, 8900 Ieper)

2. Iedereen die dat wenst kan deelnemen. 

3. Deelnemen is gratis. De ingevulde woordzoekers kunnen binnengebracht worden tot en met 09.08.2022, in de brievenbus van Het Perron (Fochlaan 1, 8900 Ieper).

4. Deelnemers voorzien de woordzoeker van alle gevraagde gegevens (voornaam - naam - mailadres - telefoonnummer)

5. Elke deelnemer mag 1 keer deelnemen aan deze wedstrijd. Dit controleren we aan de hand van de persoonlijke gegevens.

6. Uit alle correcte inzendingen trekt een onschuldige hand drie winnaars. De winnaars worden bekend gemaakt via de sociale media van Cultuurcentrum Het Perron op woensdag 17 augustus 2022. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en kunnen hun prijs ophalen in Het Perron. 

7. Het Perron gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, conform de GDPR-wetgeving. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

8. Door het inzenden van een woorzoeker aanvaardt de deelnemer uitdrukkelijk de bepalingen en voorwaarden van dit wedstrijdreglement.