Moenieworrienie - livestream

in de dienst pediatrie van het Jan Yperman Ziekenhuis

Op woensdag 6 januari speelt Collectief Verlof hun voorstelling ‘Moenieworrienie’ in 30 CC Leuven. In samenwerking met 12 cultuurhuizen brengt Cultuurconnect deze theateropvoering via een livestream tot bij tientallen jonge kinderen en hun families. Ook Cultuurcentrum Het Perron werkt mee. Zo zullen de kinderen op de afdeling pediatrie van het Jan Yperman Ziekenhuis kunnen meegenieten van deze familievoorstelling.

Over Moenieworrienie

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken’. En laat dat nu net zijn wat de 4 personages in deze voorstelling veel te veel doen. De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen. Hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar.

‘Moenieworrienie’ is een beeldende en fysieke voorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten. Collectief Verlof maakt met ‘Moenieworrienie’ een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Exclusieve livestream

Deze livestream is exclusief voor de kinderen op de dienst Pediatrie van het Jan Yperman ziekenhuis.