Schoolvoorstellingen

Hier is hij weer! De brochure van cultuurcentrum Het Perron met het programma-aanbod voor kleuter-, lager en secundair onderwijs, schooljaar 2019-2020.

Het voorbije jaar mochten we opnieuw heel wat van jullie leerlingen ontvangen voor heel diverse activiteiten: van locatietheater over mentalismetheater tot educatief theater, muziekvoorstellingen, workshops bij tentoonstellingen, dans en film…

Bij het verlaten van de theaterzaal of speellocatie lazen we heel wat verschillende emoties van de gezichten van jullie leerlingen af: verwondering, afgrijzen, blijdschap, plezier, bewondering, … Voor ons een prachtig signaal dat we iedere leerling een persoonlijke cultuurbeleving konden bezorgen en daarvoor doen we het. Het geeft ons vleugels om dag na dag en vol enthousiasme te bouwen aan een uitdagende programmatie voor kinderen en jongeren in schoolcontext.

We blijven u ook dit schooljaar een divers aanbod aanreiken en dit tegen zeer democratische prijzen: maximum 4,5 euro voor culturele activiteiten voor kleuters; maximum 5,5 euro voor lagere schoolkinderen en maximum 7 euro voor jongeren uit het secundair onderwijs.

Ons doel blijft om een open huis te zijn voor kinderen en jongeren en er mee voor zorgen dat de cultuurmicrobe bij iedereen ontwaakt.

We hopen alvast dat u, bij het lezen van deze brochure, zin krijgt in cultuur!

Het team van Het Perron
Isabelle Verstraete – verantwoordelijke schoolprogrammatie

 

U wenst in te schrijven voor 1 of meerdere voorstellingen?

De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020 start vanaf maandag 17 juni 2019 om 09.30 uur. Inschrijvingen die ons vóór 17 juni bereiken, worden behandeld op dinsdag 18 juni 2019.

U vindt de bestelformulieren achteraan in de brochure. Vul het blad zo volledig mogelijk in, rekening houdend met de vermelde instructies. Mail, stuur of breng dit formulier terug naar Het Perron, Fochlaan 1, 8900 Ieper. Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Wij behandelen de aanvragen in volgorde van ontvangst.

Wij proberen in de mate van het mogelijke aan uw wensen tegemoet te komen. Wij zijn echter voor vele voorstellingen gebonden aan een maximum aantal toeschouwers. Daarom vragen wij enig begrip wanneer een bepaalde voorstelling volzet is. In dat geval zoeken wij samen met u naar de meest geschikte oplossing.